國際暨跨領域學院 108

國際暨跨領域學院

職稱 國際服務產業管理學位學程 專任副教授(含)以上
名額 1名
資格 1.從事相關管理領域之專業性工作十年以上,曾於大專校院系開設相關課程,足以勝任教學工作。

2. 有相關之研究著作發表,或曾參與相關之學門、政府、社會機構服務實踐。

3. 具管理專業與實際操作經驗,教學相關經驗者尤佳。

4. 具備大學行政管理經驗者尤佳。

5. 中英教學。

1. Relevant experience (at least 10 years) in related academics fields

2. Publications in related journals and research project

3. Working experience in management with teaching experience preferred

4. Administrative experience within university preferred

5.Teaching to be conducted in Chinese and English

工作內容與相關條件 課程

1. 服務型領導、經營理念管理與核心價值、企業倫理(各2學分;中英教學)

2. 運作與經營管理、商業法、商業金融(各3學分;中英教學)

3. 組織行為與管理、人力資源管理(各2學分;中英教學)

1. Servant Leadership, Corporate Culture and Management Philosophy, Business Ethics (2 credits each, teaching in Chinese and English)

2. Operation Management, Business Law, Business Finance (3 credits each, teaching in Chinese and English)

3. Organizational Behavior, Human Resource Management (2 credits each, teaching in Chinese and English)

製作

負責企劃、經營、互動校內相關社會企業

Planning, operation and management of university social enterprises

專長(領域)  組織行為與管理、會計、管理、經濟、法律等管理專業知能及技能,可跨領域尤佳,並具實務經驗者及技能並具實務經驗者

Well experienced in general management and marketing.

職稱 國際服務產業管理學位學程 專任助理教授(含)以上
名額 1名
資格 1. 從事相關管理領域之專業性工作六年以上,曾於大專校院系開設相關課程,足以勝任教學工作。

3. 具管理專業與實際操作經驗,教學相關經驗者尤佳。

4. 具備大學行政管理經驗者尤佳。

5. 中英教學。

1. Relevant experience (at least 6 years) in related academics fields

工作內容與相關條件 課程

1. 會計學、統計學(各3學分;中英教學)

3. 總體經濟學、個體經濟學、管理學(各3學分;中英教學)